Skip to content

Bloemenabonnement | ‘Small’ seizoensboeket

Vanaf:  5,70 incl BTW / maand

   Clear

   Social Media   FlowerDutchess verhuurt natuurgetrouwe kunstbloemen van 
prachtige kwaliteit, in combinatie met Design vazen.

   De bloemen zijn van zijdemix of real-touch kunststof en vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ze worden geschikt in design vazen van Nederlandse bodem. Hiermee haal je Nederlandse kunst/‘Dutch Design’ in huis. 
Omdat de bloemen niet verwelken, kunnen we abonnementen aanbieden waarbij we eens per maand of eens per seizoen, nieuwe bloemen brengen en de oude weer ophalen. We passen de bossen aan bij het seizoen en wat er op dat moment in de bloemenwinkels staat. Zo is het net alsof je verse bloemen hebt en dat voor ongeveer de helft van de prijs.

   Klein boeket

   Seizoensboeket
   tot 50 cm hoog
   Geleverd in kleine design- of tulpenvazen ​

   Voordelen

   ‘Geen omkijken naar

   We schikken de bloemen,  bezorgen ze met vaas en halen de oude weer op. We passen de bloemen aan aan het seizoen en aan wat er op dat moment in de bloemenwinkels staat.

   Milieuvriendelijk

   Wij reinigen en hergebruiken de bloemen. Zo gaan ze een levenlang mee en kunnen we ze delen. De ‘sharing-economie’, puur sang!

   Altijd schitterende bloemen

   Onze bloemen zien er op elk moment fris en gastvrij uit, zonder uitval van bladeren of bloemblaadjes en zonder troebel of onwel riekend water.

   Kunst en design

   Wij leveren bloemen van hoge kwaliteit in schitterende vazen ​​van Dutch Designers. Niet alleen promoten we daarmee jonge en oudere Nederlandse ontwerpers en merken, maar bieden we onze abonnees design.

   Real Touch

   De bloemen zijn gemaakt van ‘silk mix’ of (vaker) ‘real-touch’.

   Real-touch is een bloemmateriaal, polyurethaan, waardoor de kunstbloemen niet alleen heel echt aanvoelen, maar ook heel aantrekkelijk zijn vanwege hun textuur en levendige kleur.

   Wilt u enkele voorbeelden zien of heeft u een vraag? Neem contact op met Wendie van Luijk 06-24249355, wendie@flowerdutchess.com of vul het onderstaande formulier in:

   [contact-form to=”wendie@flowerdutchess.com” subject=”About the subscription…”][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Website” type=”url”][contact-field label=”Message” type=”textarea”][/contact-form]