Skip to content

Over FlowerDutchess

Hallo, ik ben Wendie

Welkom in mijn online bloemenwinkel.

Ik ben Nederlands. Zoals de meeste Nederlanders, kocht ik vrijwel elke week bloemen, omdat bloemen in Nederland relatief goedkoop zijn. Ik heb ook een grote tuin vol bloemen maar daar pluk ik liever niet uit. Maar, bloemen kopen kan tijdrovend zijn: de oude bloemen weggooien, de vazen schoonmaken, naar de winkel of de markt gaan en iets nieuws bedenken voor de komende week. Bovendien wilde ik het geld niet altijd uitgeven.

Op een gegeven moment liep ik tegen prachtige kunstbloemen aan. ‘Verre van lelijk en stoffig – want dat was waar ik aan dacht als ik aan kunstbloemen dacht. Niets is minder waar. Ik heb bloemen gekocht die er zo goed uitzien, dat mijn gasten hun neus erin steken om ze te ruiken – en ik zeg niets (grijns). Je hoeft alleen maar te weten waar je de beste bloemen op de markt kunt krijgen en je bent hier aan het juiste adres! Onze kunstbloemen zijn kunstwerken, vooral in combinatie met een schitterende vaas. Jouw eigen stilleven. Een meesterwerk in 3D.

En er is nog een reden om kunstbloemen te kopen: het kopen van verse bloemen – elke week – begon me tegen te staan. Het is op z’n zachts gezegd ‘vrij eco-onvriendelijk’. De eco-footprint van pesticiden, meststoffen en gekoeld transport van verse bloemen is veel te groot. Het zou fantastisch zijn als we dit kunnen verminderen door te investeren in prachtige kunstbloemen.

Laat je inspireren!

Onze klanten zijn o.a.:

Kantoor

Belmermeer 4B 1028 BA Amsterdam

Magazijn

Papaverweg 48 Amsterdam

Telefoon

App of stuur een foto mee. Dan hebben we iets om over te praten.

E-mail adres

Social Media