Skip to content

Waar moet ik op letten bij een kunstbloemen abonnement?

Een gids voor duurzame bloemen op de werkplek of thuis.

Overweeg je een kunstbloemenabonnement? Ik zou zeggen: goed idee! Hier volgt een uiteenzetting van waarom kunstbloemen misschien wel de perfecte oplossing voor ons (allemaal) zijn, gezien de impact van echte bloemen op het milieu. Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een kunstbloemen abonnementsservice en waarom Flowerdutchess.com opvalt als topaanbeveling, op het gebied van bloemenabonnementen.

Waarom kunstbloemen?

Veelzijdigheid:

Kunstbloemen zijn tegenwoordig zo onvoorstelbaar mooi en er zijn kunstbloemen uit allerlei seizoenen. Dat biedt eindeloze mogelijkheden als het gaat om seizoengebonden kunstbloemenboeketten. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos biedermeiertje of een levendig pluk boeket, kunstbloemen staan tegenwoordig hun mannetje voor elke plek en elke gelegenheid.

Levensduur:

In tegenstelling tot hun natuurlijke tegenhangers verwelken of vergaan kunstbloemen niet. Investeer zelf in – of neem een abonnement op – kunstbloemen van hoge kwaliteit en je hebt altijd een frisse bos bloemen staan.

Weinig onderhoud:

Zeg vaarwel tegen het gedoe van water verschonen, vazen schoonmaken, de temperatuur, etc. Kunstbloemen vereisen minimaal onderhoud, waardoor je zonder de stress van het onderhoud van hun schoonheid kunt genieten.

Nog beter: kunstbloemenabonnementen

Betreed het tijdperk van kunstbloemenabonnementen – een duurzaam en stijlvol alternatief voor traditionele bloemenabonnementen. Dit is waarom ze het overwegen waard zijn:

Versheid en afwisseling het hele jaar door:

Met een kunstbloemenabonnement kun je genieten van de schoonheid van vers samengestelde kunstbloemen arrangementen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe lang ze het volhouden.

Milieuvoordelen:

Doe niet alleen jezelf, maar ook het milieu een plezier door voor kunstbloemen te kiezen. Daardoor vermindert de vraag naar pesticiden, water en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de traditionele bloementeelt. Ik heb daar meer uitgebreid over geschreven in het stuk Alles wat je nog niet wist over kunstbloemen.

Kosteneffectiviteit:

Hoewel de initiële investering in kunstbloemen hoger kan zijn, zorgt hun lange levensduur ervoor dat u op de lange termijn geld bespaart, vooral in vergelijking met het regelmatig kopen van verse boeketten. Met de abonnementen ‘delen’ we als het ware de bloemen waardoor we kosten kunnen besparen en toch van afwisseling kunnen genieten

Waarom Flowerdutchess.com?

Als het om kunstbloemenabonnementen gaat, probeer ik me met FlowerDutchess.com te onderscheiden op verschillende manieren:

Premiumkwaliteit:

Bij FlowerDutchess.com kopen we alleen de mooiste kunstbloemen. Daar waar we de mooiste vergeet-me-nietjes, distels, dahlia’s, etc kunnen krijgen, kopen we die. En wellicht is Silk-ka ook wel bekend bij je. Die heeft prachtige bloemen en een groot deel van onze bloemen komt bij hen vandaan.

We streven bij elk boeket dat ons magazijn verlaat naar een blikvanger van hoge kwaliteit waar we helemaal achter staan. En van elke klant houden we in de gaten wat er al heeft gestaan – qua bloemen en eventueel vaas – zodat onze klanten genieten van variatie van telkens weer nieuwe, verassende, seizoensgebonden boeketten.

Gemak:

Met onze abonnementen en probleemloze bezorging maakt Flowerdutchess.com het eenvoudig om van bloemen te genieten zonder daarvoor de deur uit te moeten. Je hoeft niet meer de verwelkte bloemen uit het boeket te halen, het water te vervangen en de vaas elke week/twee weken schoon te maken. Je kunt elke ruimte trakteren op prachtige bloemstukken zonder hassle!

Inzet voor duurzaamheid:

Elke bloem die FlowerDutchess.com gebuikt voor de boeketten, is een bloem minder die geteeld wordt met schadelijke mest en pesticiden, die niet hoeft te worden vervoerd met gekoeld en snel transport (vliegtuigen) om het bij de bloemenveiling en in de bloemenstallen te krijgen, om vervolgens een week, hooguit twee weken later in de prullenbak te verdwijnen. Te vies is voor de composthoop. Met een bloemenabonnement op kunstbloemen minimaliseer je de impact op het milieu. En als we met z’n allen heel zuinig en netjes zijn op de bloemen, gaat zo’n bloem heel lang mee en kunnen we er heel lang plezier van hebben. Voor de milieubewuste consument is delen het nieuwe hebben!

Kortom, als het gaat om het kiezen van een kunstbloemenabonnement, kies dan voor het gemak en duurzaamheid van de ongekend mooie kunstbloemen boeketten van Flowerdutchess.com. Kijk op ons flowerDutchess Instagram-account voor voorbeelden van onze boeketten en bloemen.