Skip to content

Zomer boeket # 9

 115,00 incl BTW

Uitverkocht

 18,75 incl BTW
 11,00 incl BTW
FlowerDutchess Lilium 63cm salmon
1 × Lelie | 63 cm | zalm

Uitverkocht

 10,50 incl BTW
Gladiolus red 3
1 × Gladiool | 86 cm | rood

Uitverkocht

 10,50 incl BTW
FlowerDutchess Gloriosa 80cm oranje geel
1 × Gloriosa | 80 cm | oranje geel

Uitverkocht

 21,75 incl BTW

1 op voorraad

 42,50 incl BTW

Uitverkocht

Social Media

In dit zomerse seizoensboeket zit een schitterende kunst-Delphinium en Digitalis, of te wel Vingerhoedskruid. Op het plaatje staat een lila gekleurde. Die zijn niet meer verkrijgbaar. Wel een hele mooie roze digitalis. Zie ook de product galerie. De vuurrode gladiool contrasteert prachtig met de paarse clematis. Met de oranje Gloriosa en de zalmkleurige Lelie is het geheel compleet: simpel, mooi en kleurrijk.

Je kunt zonder problemen water toevoegen aan de vaas. Zolang je de stelen niet afknipt, komt het ijzer (in de stelen) niet in aanraking met het water en zullen ze niet roesten. Het ijzer in de stelen maakt het mogelijk om de bloemen te buigen. Dan kun je de echte groei van de bloem nabootsen én zo kun je ze mooi in de vaas schikken. Op het plaatje zie je dat de Gloriosa en de Clematis over de tand van de vaas buigen en de Ridderspoor is een beetje ‘ingedeukt’. Op deze manier zijn de bloemen nauwelijks van echt te onderscheiden. ‘Zeker als je water in de vaas doet!

De Gloriosa is er ook nog in het wit, mocht je het liever wat rustiger houden. En de Gladiool is verkrijgbaar in het wit en in een versie met roze, wit en een vleugje geel. Wat ook wel weer heel mooi past bij de zalmkleur van de Lelie. Oh, en ik zou het bijna vergeten: De clematis is er ook in een paars-witte variant.

Enfin, mix ‘n match en enjoy!