Skip to content

Tulpjes in een bosje van 3 | 24 cm | wit groen

Tulpjes in een bosje van 3 | 24 cm | wit groen

 8,75 incl BTW

Social Media

Drie prachtige, korte kunst-tulpjes in de knop

Dit is een bosje van 3 hoogwaardige kunst-tulpjes van 24 cm hoog. wit met licht groene vlammen. ‘Elke stengel is bebladerd met twee perfecte imitaties van bladeren.

‘Boots de grillige groei van tulpen in een vaas na door de stelen van deze tulpen een beetje te buigen. Er zit namelijk ijzerdraad in.
Of je kunt ze over de zijkant van de vaas laten buigen, zoals echte tulpen dat ook doen.

Het is prima om ze in water te doen om het ‘echte effect’ te versterken.

Real touch-bloemen

Deze tulpen zijn ‘Real touch’ bloemen, zoals wij ze noemen. Real Touch Flowers zijn kunstbloemen die zowel qua uiterlijk als qua gevoel heel echt lijken. Ze zijn gemaakt van polyether polyurethaan. Wij noemen dit ‘real touch’. Het is een nieuw materiaal en het wordt gebruikt in plaats van plastic of zijde om een natuurlijker uiterlijk en gevoel te bieden. Serieus, ze zien eruit, voelen en bewegen eigenlijk als echte tulpen.

Als je denkt dat de tulpen een spoelbeurt nodig hebben, houd ze dan gewoon onder stromend water. De bloem behoudt zijn vorm, zelfs nadat hij wordt blootgesteld aan krachten van buitenaf, zoals knijpen en drukken.

Gecombineerd

Ook in combinatie met de andere kleuren die we hebben (fuchsia, rood, geel) of onze eucalyptus of korte wilgen katjes komen deze hoogwaardige tulpen prachtig tot hun recht!

– Geniet!