Geplaatst op Geef een reactie

𝗗𝗲𝗹𝗲𝗻 π—Άπ˜€ π—΅π—²π˜ π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² 𝗡𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻

De visie van ons duurzame bloemen abonnement

duurzaam bloemenabonnement, 𝗗𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻, FlowerDutchess.com

Aan de overkant van Koninklijke De Kuyper in Schiedam waar ik bloemen bracht – stond dit. ‘Een prachtig beeld. Zo vrolijk, zo mooi en zo waar. De kunstenaar kon het niet nog groter op de muur krijgen: ‘Delen is het nieuwe hebben’ en dat doen we ook met onze duurzame bloemenabonnementen.

Deze tekst vat onze visie perfect samen!

Onze natuurgetrouwe kunstbloemen worden keer op keer opnieuw gebruikt. Je hoeft de bloemen niet na 1 of 2 weken in de groenbak te gooien (waar ze door alle gifstoffen eigenlijk niet in mogen). Omdat onze kunstbloemen niet verwelken kunnen ze blijven staan en elke 1, 2 of 3 maanden krijgen ze een nieuw plekje op een ander kantoor of in een ander huis. En soms gaan ze voor het seizoen even ons magazijn in, om het jaar erop weer andere mensen te verblijden. Ook hier in Schiedam kwam ik weer een nieuw seizoensgebonden bos bloemen in een mooie vaas brengen.

Doe je ook mee met de #sharingeconomy? Sluit een duurzaam bloemenabonnement af op www.flowerdutchess.com en geniet het hele jaar van fris uitziende boeketten van het seizoen! Zo’n duurzaam bloemenabonnement kan met of zonder vaas. Klik hier om je gegevens achter te laten zodat we contact kunnen opnemen of app voor een afspraak.

𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝗗𝘂𝘁𝗰𝗵𝗲𝘀𝘀 verhuurt natuurgetrouwe kunstbloemen van prachtige kwaliteit in vazen van Nederlands ontwerp, Dutch design. • Mooi, makkelijk en duurzaam • Bloemenabonnementen in het hogere segment met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *